усещане за игра наживо, много амбициозно начинание. ще ме спечелите, ако дадете няколко тестета на доброволци - нека раздават както дойде. и пак да фърляме онлайн. а, дано, ама надали.
Това е супер с гласовото обявяване но човека не си е свършил работата до край и сега е някак си дразнещо с еднаквия глас на обявяване на пас и обявяване на боя с женски глас супер тъпо. Трябва да имаш избор на глас женски или мъжки като можеш да избираш между 4 гласови различни тембъра тогава нещата ще станат истински. Мога да дам линк към сайт за да видите как е направено там преди има няма повечко от 10 год. и да поправите тази боза, че ме подлужда като пусна звука.
Ако се хареса, ще инвестираме още време в добавяне на екстрите към гласовото обявяване. Само белот, терца, кварта и квинта се обявяват с женски глас, а не боите.
Като идея ,не е зле ,но този флегматичен мъжки глас ,направо кърти и паса и белота или го подобрете или по добре и без гласова обява,дразни ,ама ЯКО
29 май 2021
dReam_ ми то във всяка игра ми се случва да кукуригат по 4.... 5 пъти странно сървъра ли налива на другите или скайпа им е по силен от моя хахахахахаа
Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
Инфо
Инфо
Инфо
Този сайт и използваните от него външни услуги прилагат „бисквитки“ и сходни технологии, които са необходими за правилното му функциониране и за постигане на целите, посочени в Политиката за поверителност. За повече информация или ако желаете да оттеглите съгласието си за някои или всички „бисквитки“, моля, прочетете Политиката за използване на бисквитки. Като затворите този банер, продължите разглеждането, натиснете върху връзка или по друг начин навигирате в сайта, Вие приемате употребата на „бисквитки“.
Разбрах
Уважаеми потребители,
От днес обявяването в белот е вече и гласово. За да изпозлвате тази опция, звука на масата Ви трябва да е включен
Екипът на djagi.com Ви пожелава приятна игра!